Izjava o zaštiti privatnosti

Hrvatsko društvo inženjera medicinske radiologije (u daljnjem tekstu HDIMR)  poštuje vašu privatnost. Ovim putem vas informiramo koja je naša praksa privatnosti i o načinu korištenja vaših podataka koje nam ostavljate prilikom popunjavanja formi na ovim Internet stranicama. Ova obavijest je lako dostupna na početnoj stranici i na dnu svake naše Internet stranice.

Strance koje pokriva ova Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na sve Internet stranice u vlasništvu HDIMR i njihove domene. Na Internet stranicama www.hdimr.hr mogu postojati poveznice na Internet stranice trećih strana zbog raznih pogodnosti i informacija. Ako koristite te poveznice, napustit ćete Internet stranicu HDIMR-a, koje ne kontrolira te Internet stranice niti njihove prakse zaštite privatnosti. HDIMR ne podržava niti ni na koji način ne predstavlja Internet strane trećih strana.

Prikupljanje osobnih informacija

Kako bi vam pružili bolju uslugu te omogućili lakše učlanjenje i informiranje HDIMR prikuplja i koristi osobne podatke na temelju vašeg pristanka u slučaju popunjavanja elektronskih formi i/ili upitnika.

Obvezne osobne podatke koje prikupljamo razmjerni su svrsi prikupljanja i u skladu s člankom 12. Zakona o udrugama (Narodne novine, br. 74/14.), kao posebnom zakonu te je stoga takva obrada osobnih podataka sukladna članku 6. i članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka i iste ne dijelimo s trećom stranom. Vrste osobnih informacija koje nam date na tim stranicama mogu uključivati kontaktne informacije poput vašeg imena i prezimena, adrese, telefonskog broja i adrese e-pošte i druge jedinstvene podatke kao što su korisnički ID i lozinke, informacije o fakturiranju i transakcijama. Financijske informacije poput broja vaše kreditne kartice ili vaših privatnih računa ne tražimo niti na jednoj našoj formi.

Kako koristimo vaše podatke

HDIMR može koristiti vaše podatke: 

  • olakšavanje procesa učlanjenja
  • za informiranje o djelovanju Društva
  • prikaz sadržaja sukladno vašim ovlastima

HDIMR neće trgovati, iznajmljivati niti dati na korištenje vaše osobne podatke.

Dječja privatnost

HDIMR ne prikuplja svjesno informacije o djeci mlađoj od 13 godina, niti su naše Internet stranice namijenjene djeci mlađoj od 14 godina. Potičemo roditelje i staratelje da poduzmu aktivnu ulogu u aktivnostima i interesima svoje djece na Internetu.

Održavanje sigurnosti vaših podataka

HDIMR čini sve za zaštitu informacija koje ste nam povjerili kako bismo spriječili neovlašten pristup ili otkrivanje podataka, održali njihovu točnost i osigurali primjereno korištenje istih.

Promjene ove Izjave

Dođe li do izmjena u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti, promijenjenu Izjavu ćemo ovdje objaviti, a datum revizije ovog dokumenta ažurirati. Ako značajno izmijenimo našu Izjavu, mi vas možemo obavijestiti i na druge načine, poput slanja e-pošte ili stavljanja obavijesti na našu početnu stranicu.

Zagreb, 20.09.2018.

Kontakt

Hrvatsko društvo
radiološke tehnologije

Mlinarska cesta 38
10000 Zagreb
+385 91 5007351
info@hdimr.hr

Novosti

Pretplatite se na našu mailing listu!

© Copyright HDIMR