Za objavu Članaka se morate prijaviti Prijava Registracija


Registracija? | Izgubljena lozinka?

Pretraži Forume:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard uporaba:
*  slično bilo kojem broju karaktera    %  slično sam jednom karakteru


Nema tagova
KorisnikObjavi

18:29
2012/03/12


Denis Brnada

K.Zvonimira 88, Gradište

Rookie
Rookie

Broj članaka: 1

Poz. Dali sam samo ja ili drugi imaju problema sa dobivanjem licence?neradim i to me jako frustrira jer nemogu se ni prijavit na natječaj…a čekam licencu več 2 mj. i nula bodova!

11:27
2012/08/19


Julio

Private Level 2
Private Level 2

Broj članaka: 5

Koliko je meni poznato niti jedna komora u RH ne izdaje licencu u 2 njeseca. Znam da je frustrirajuće kada se čeka posao za koji trebaš licencu,a licence nema. To je naša svakidašnjica. Procedura dobivanja licence se sastoji od slijedećega: prijem zahtjeva za dobivanje licenci (to zaprimaju djelatnice ureda komore), provjera svih pristiglih dokumenata (to radi povjerenstvo za staleška pitanja), zatim ukoliko je sve uredno pristiglo, mislim svi traženi dokumenti povjerenstvo za staleška pitanja šalje zahtjev za odobravanjem licence na vijeće strukovnog razreda (vijeće se sastaje obično jednom mjesečno), kada je to odobreno tada djelatnice komore štampaju licencu i šalju zahtjev za štampanjem iskaznice. Nakon štampanja istih šalju se preporučenom poštom na kućnu adresu. Ukoliko nisu priloženi svi dokumenti koji trebaju biti tada to još dodatno produžuje proceduru jer se oni čekaju. Povjerenstva i vijeće strukovnog razreda se sastoji od naših kolegica i kolega koji nisu profesionalci te uz svoje svakodnevne obaveze na poslu rješavaju problematiku u komori.

Nadam se da sam malo pojasnio što se događakada se podnese zahtjev za izdavanjem licence.

Nema tagovaPodaci o HDIMR Forumu

Vremenska zona: Europe/Zagreb

Najviše korisnika online ikada: 34

Trenutno prisutni:
1 Gost

Trenutno u sekciji Tema:
1 Gost

Statistika foruma:

Grupe:3
Forumi:14
Teme:183
Članci:201

Članstvo:

Broj Članova: 213
Na Forumu je bio 1 Gost

Forum ima jednog administratora

Najaktivniji autori:

Damir Ciprić – 62
VINODJI98 – 14
akim99 – 8
Julio – 5

Posljednje registrirani: matijahranic@gmail.com, VINODJI98, billsmith, smithmm, BrysonWalkker, akim99, Josipa Brkovic, Zz00, IXA, mario, slavonka, skuzma, panish, descartes, danijel2706, elaiuep, HRVOJEMALENICA, robert šolman, Nada T, vrcka ja, milna, Draz, ANDRIJA VIDAKOVIC, DejanaP, rbacac