Za objavu Članaka se morate prijaviti Prijava Registracija


Registracija? | Izgubljena lozinka?

Pretraži Forume:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard uporaba:
*  slično bilo kojem broju karaktera    %  slično sam jednom karakteru


17. konferencija medicinskih sestara i tehničara i 3. konferencija zdravstvenih profesija u organizaciji Zdravstvenog veleučilišta
Pročitaj originalnu objavu na stranici

Nema tagova
KorisnikObjavi

13:52
2017/12/02


Damir Ciprić

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Broj članaka: 62

Poštovani,
Zdravstveno veleučilište organizira 17. Konferenciju medicinskih sestara i tehničara i 3. konferenciju zdravstvenih profesija od 22. do 23. ožujka 2018. u Opatiji  s vodećom temom i nazivom
EDUCATION AND RESEARCH FOR QUALITY HEALTH PRACTICE / OBRAZOVANJE I ISTRAŽIVANJE ZA KVALITETNU ZDRAVSTVENU PRAKSU.Vrhunski stručnjaci i iskusni istraživači i praktičari iz različitih područja zdravstva i drugih područja iznijet će nove spoznaje, preporuke, razmišljanja i razmijeniti iskustva sa sudionicima Konferencije. Istraživanje je preduvjet i pretpostavka unapređenja svih aspekata brige o zdravlju, a efikasnije obrazovanje osigurava brži i kvalitetniji transfer znanja kao i efikasnu primjenu postojećih i novostečenih spoznaja.

Brzina otkrivanja novih činjenica i spoznaja kao i brojnost istraživanja svakodnevno rastu. Samo one društvene zajednice i pojedine društvene skupine koje se mogu aktivno uključiti u te akcelerirane procese bit će u stanju prilagođavati se promjenama  i omogućiti najvišu razinu usluga članovima svojih društvenih zajednica. Ovi procesi dobivaju posebno na težini kada je u pitanju zdravlje svih članova društvene zajednice. U aktivnostima koje su usmjerene postizanju kvalitetne zdravstvene prakse poželjno je koristiti sve raspoložive resurse za istraživanje i stjecanje novih znanja kao i za učinkovitiji prijenos tih znanja kroz edukaciju svih zdravstvenih djelatnika.

Konferencija se održava u organizaciji Zdravstvenog veleučilišta uz visoka pokroviteljstva Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva zdravstva i Grada Zagreba.

Program Konferencije uključuje različite sadržaje iz područja istraživanja i obrazovanja ali i pretpostavki za efikasno povezivanje ovih procesa sa svakodnevnom zdravstvenom praksom.

Sadržaji Konferencije OBRAZOVANJE I ISTRAŽIVANJE ZA KVALITETNU ZDRAVSTVENU PRAKSUrazvrstani su u nekoliko cjelina i tema:

  • Istraživanje u zdravstvu i praksa temeljena na dokazima
  • Učinkoviti načini širenja novih istraživačkih spoznaja u 21. stoljeću
  • Karijera i obrazovanje zdravstvenih profesionalaca
  • Modeli obrazovanja zdravstvenih profesionalaca
  • Suvremene tehnologije i mogućnosti učinkovitog obrazovanja
  • Istraživanje i obrazovanje zdravstvenih profesionalaca i sigurnost pacijenata
  • Etički aspekti istraživanja u zdravstvu
Raduje nas Vaš dolazak te mogućnost zajedničkog traženja što boljih pristupa i postupaka u istraživanju i obrazovanju zdravstvenih stručnjaka.
Program će biti objavljen po dovršenom postupku prihvaćanja radova.Detalje pogledajte na web stranici konferencije na poveznici ** registrirajte se da bi vidjeli poveznice **
Prvu obavijest možete pogledati ** registrirajte se da bi vidjeli poveznice **.

Organizacijski i stručni odbor konferencije
Krešimir Rotim, Jadranka Pavić i Damir Lučanin

Pročitaj originalnu objavu na stranici

Nema tagovaPodaci o HDIMR Forumu

Vremenska zona: Europe/Zagreb

Najviše korisnika online ikada: 34

Trenutno prisutni:
1 Gost

Trenutno u sekciji Tema:
1 Gost

Statistika foruma:

Grupe:3
Forumi:14
Teme:183
Članci:201

Članstvo:

Broj Članova: 213
Na Forumu je bio 1 Gost

Forum ima jednog administratora

Najaktivniji autori:

Damir Ciprić – 62
VINODJI98 – 14
akim99 – 8
Julio – 5

Posljednje registrirani: matijahranic@gmail.com, VINODJI98, billsmith, smithmm, BrysonWalkker, akim99, Josipa Brkovic, Zz00, IXA, mario, slavonka, skuzma, panish, descartes, danijel2706, elaiuep, HRVOJEMALENICA, robert šolman, Nada T, vrcka ja, milna, Draz, ANDRIJA VIDAKOVIC, DejanaP, rbacac