Radionica OKRT 5 (Osiguranje Kvalitete u Radiološkoj Tehnologiji), od 20. do 22. listopada 2017. godine

VAŽNO – PRIJAVE TRENUTNO ZATVORENE ZBOG POPUNJENOSTI KAPACITETA

Poštovani,

Hrvatsko društvo inženjera medicinske radiologije u suorganizaciji sa Hrvatskom komorom zdravstvenih radnika, Strukovni razdred zdravstveno radiološko tehnološke djelatnosti, organizira Radionicu OKRT 5 (Osiguranje Kvalitete u Radiološkoj Tehnologiji), od 20. do 22. listopada 2017. godine, u Kopačevu, naselju u Osječko-baranjskoj županiji, smještenom na samom rubu parka prirode Kopački rit.

Tema Radionice su standardi i normativi iz svih područja Radiološke tehnologije: radiologija, radioterapija i nuklearna medicina. Cilj je definirati protokole sa normativima za rad u svakom području radiološko—tehnološke profesije.

Radionica će biti bodovana od strane Hrvatske komorore zdravstvenih radnika sa 15 bodova za pasivne i 20 bodova za aktivne sudionike.

-preuzmi program-

VAŽNO – PRIJAVE TRENUTNO ZATVORENE ZBOG POPUNJENOSTI KAPACITETA

Uz srdačan pozdrav,
Damir Ciprić, mag.rad.techn

 

NAPOMENA:

Poštovani kolegice i kolege,
budući su tema, a i konačni proizvod ove Radionice normativi koji su svakako od interesa za sve pripadnike i sva područja naše profesije, naša želja i prijedlog je da prijave za učešće budu ravnopravno raspoređene po područjima / ustanovama u RH, kako bi svi bili podjednako zastupljeni u kreiranju ovih dokumenata.
Stoga apeliramo svom zainteresiranima da navedeno uzmu u obzir, te da se pri prijavama vodi računa o broju učesnika iz iste ustanove i području struke u kojem rade.

Unaprijed zahvaljujemo

 

VAŽNO – PRIJAVE TRENUTNO ZATVORENE ZBOG POPUNJENOSTI KAPACITETA

Pridruži se diskusiji na forumu