15. konferencija medicinskih sestara i tehničara i 1. konferencija zdravstvenih profesija

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 15. konferenciju medicinskih sestara i tehničara i 1. konferenciju  zdravstvenih  profesija  u organizaciji Zdravstvenog veleučilišta.

Međunarodna konferencija pod zajedničkim nazivom „Izazovi zdravstvenih profesija u novoj epohi“ održati će se od 28. do 29. travnja 2016. godine u Grand Hotelu Adriatic u Opatiji.

U dobroj vjeri i s ciljem rasprave o temama koja se rjeđe otvaraju kao i traženju odgovora na izazove koje donosi suvremena epoha, uz tradicionalnu otvorenost prema otvorenim i slobodnim temama pozivamo Vas da svojim znanjem, iskustvom i promišljanjima pomognete uspješnoj realizaciji tema ovogodišnjeg skupa:

  • Izazovi zdravstvenih profesija u novoj epohi

  • Promocija izvrsnosti na primjerima dobre prakse

  • Slobodne teme  

Prijavljene sažetke (do 300 riječi) za sudjelovanje na konferenciji potrebno je dostavitido 01.03.2016. na e-mail adresu opatija2016@zvu.hr.

Integralne tekstove prihvaćenih radova potrebno je dostaviti unutar 20 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju sažetka, a najkasnije do 31.3.2016. od kojih će odabrani radovi biti objavljeni u Časopisu JAHS (www.jahs.eu) nakon provedenog propisanog recenzentskog postupka.

-više informacija-

-prva obavijest-

Pridruži se diskusiji na forumu